Skip to main content

Reiki Ridderkerk

Opzoek naar een goede en betrouwbare reikipraktijk in de buurt van Ridderkerk? Vanuit Ridderkerk is onze reikipraktijk gemakkelijk bereikbaar. Je treft een schone en nette behandelkamer en een betrouwbare en integere reikimaster die de behandelingen verzorgd.

Meer informatie en over de reikicursussen en behandelingen kun je vinden in de afspraken planner.

Bekijk de mogelijkheden

Mohrube Yilmaz

Reiki Master

Wie geeft er reiki?

Mohrube Yilmaz is reikmaster, geeft reiki cursussen en behandelingen in de buurt van Ridderkerk. Een reiki behandeling duurt gemiddeld anderhalf uur. Zodra je binnen komt, wordt  je ontvangen met iets te drinken. Dit is tevens gelegenheid om even alles van de dag van je te laten afglijden en tot rust te komen.

De reikibehandelaar vraagt altijd om overeenstemming over de wijze van behandelen. Deze kan op meerdere manieren. Jij dient je er prettig bij te voelen. Gebruik van edelstenen, frequentie muziek en aroma therapie behoren tot de toepassingsmogelijkheden.

Hoe verloopt een reiki behandeling?

Je komt in de behandelkamer op de behandeltafel te liggen met je kleding aan. Je wordt geheel met reiki behandeld door handopleggingen en handbewegingen. Deze behandeling op de behandeltafel duurt ongeveer 45 minuten. Door de reiki zal het energiecentra in jouw lichaam in beweging komen en waar nodig herstellen. De behandeling brengt ook ontspanning. Na de behandeling is er ruimte voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kun je bij haar terecht met eventuele levensvragen.

Maak een afspraak

Hoe ziet de Reiki kamer er uit?

Ook de omgeving speelt een grote rol bij het tot rust komen.
Daarom heeft onze reikipraktijk in 2022 een renovatie ondergaan.

In onze behandelruimte hanteren we een maximum van drie deelnemers om de rust en energie in de ruimte te waarborgen.

Vragen en antwoorden

Hoeveel kost een reikibehandeling Ridderkerk?

Een reikibehandeling Ridderkerk kan al vanaf € 25,- voor 60 minuten.
Onze reikipraktijk biedt ook reikibehandelingen van 90 minuten voor € 35,-.

Bekijk alle prijzen per behandeling in onze planner:
Plan een afspraak

Bieden jullie ook reiki cursussen?

Onze praktijk dichtbij Ridderkerk biedt verschillende reiki cursussen aan. Onze cursussen zijn opgedeeld in drie delen: Reiki I, Reiki II en Reiki Master. In elke cursus wordt er dieper ingegaan op de werking van Reiki en hoe je dit zelf kan toepassen in het dagelijks leven.

Bij interesse kun je altijd mailen of de planner bekijken om te bepalen of een reiki cursus iets voor jou is.

Is de reikipraktijk makkelijk te bereiken vanuit Ridderkerk?

Onze reikipraktijk is gemakkelijk te bereiken vanuit Ridderkerk. Rij binnendoor via Ridderkerk-centrum langs Oud-Barendrecht. Voor ons praktijk kun je kosteloos parkeren.

Informatie via Google Maps
Bekijk autoroute