Skip to main content

Reiki Ridderkerk

Opzoek naar een goede en betrouwbare reikipraktijk in de buurt van Ridderkerk?Vanuit Ridderkerk is onze reikipraktijk gemakkelijk bereikbaar. U treft een schone en nette behandelkamer en een betrouwbare en integere reikimaster die de behandelingen verzorgd.

Meer informatie en over de reikicursussen en behandelingen kun je vinden in de afspraken planner.

Bekijk de mogelijkheden

Mohrube Yilmaz

Reiki Master

Wie geeft er reiki?

Mohrube Yilmaz is reikmaster, geeft reiki cursussen en behandelingen in de buurt van Ridderkerk. Reiki behandelingen duren gemiddeld anderhalf uur. Zodra u binnen komt, wordt  u ontvangen met iets te drinken. Dit is tevens gelegenheid om even alles van de dag van je te laten afglijden en tot rust te komen.

De reikibehandelaar vraagt altijd om overeenstemming over de wijze van behandelen. Deze kan op meerdere manieren. U dient zich er prettig bij te voelen. Gebruik van edelstenen, frequentie muziek en aroma therapie behoren tot de toepassingsmogelijkheden.

Hoe verloopt een reiki behandeling?

U komt in de behandelkamer op de behandeltafel te liggen met uw kleding aan. U wordt geheel met reiki behandeld door handopleggingen en handbewegingen. Deze behandeling op de behandeltafel duurt ongeveer 45 minuten. Door de reiki zullen uw energiecentra in uw lichaam in beweging komen en waar nodig herstellen. De behandeling brengt ook ontspanning. Na de behandeling is er ruimte voor een gesprek. U kunt bij haar terecht met uw levensvragen.

Maak een afspraak

Hoe ziet de Reiki kamer er uit?

Ook de omgeving speelt een grote rol bij het tot rust komen.
Daarom heeft onze reikipraktijk in 2022 een renovatie ondergaan.

In onze behandelruimte hanteren we een maximum van drie deelnemers om de rust en energie in de ruimte te waarborgen.