Skip to main content

Reiki

Rotterdam

Reiki Rotterdam

Zoekt u deskundig reikipraktijk dichtbij Rotterdam? Vanuit Rotterdam goed bereikbaar en een betrouwbare behandelaar? Dan bent bij ons op het juiste adres.

Voel je energie verlies of zit je niet lekker in je vel? De wereld om ons heen wordt steeds drukker. Meer en meer worden wij als mens mentaal belast met impulsen. Vanuit onze telefoon, werk maar ook vanuit ons privéleven. Doordat we zoveel meer impulsen ontvangen staan we eigenlijk continue “aan”. Het continue “aan”-staan is niet goed voor onze gezondheid. Je ziet dat ook terug in het ziekteverzuim, waar burn out en spanningsklachten veelvuldig voorkomen. Hoe kun je ervoor zorgen dat je regelmatig een moment neemt om te kunnen ontspannen en “uit” te mogen en kunnen staan?

Meer informatie en over behandelingen kun je vinden in de afspraken planner.

Bekijk de mogelijkheden

Mohrube Yilmaz

Reiki Master

Wie geeft er reiki?

Reikmaster Mohrube Yilmaz geeft zowel cursussen en behandelingen in de buurt van Oud-Beijerland. Een losse reiki behandeling duurt gemiddeld anderhalf uur. Bij aankomst wordt  u ontvangen met iets te drinken. Dit is tevens het moment om van je te laten afglijden en tot rust te komen.

De behandelaar vraagt altijd in overeenstemming met jou welke wijze van behandelen wenselijk is. Een reiki behandeling  kan op meerdere manieren. Het belangrijkste voor ons is dat u zich prettig voelen bij de behandelmethode. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van edelstenen, frequentie muziek en aroma therapie.

Wat kunt u bij een Reiki behandeling verwachten?

Een reiki behandeling is een hele fijne en prettige manier om te kunnen ontspannen. Reiki zorgt ervoor dat lichaam en geest weer meer in balans komen en helpt je jouw hoofd leegmaken. In veruit de meeste gevallen zie je dat na de behandeling een diepe nachtrust volgt, dit is een zeer prettige uitwerking van de behandeling. Voor een ontspannen reiki behandeling kun je terecht bij Reikipraktijk Barendrecht, deze praktijk is goed bereikbaar vanuit Rotterdam met tram 25 punt Middeldijkerplein. De praktijk locatie is binnen 3 minuten aan te lopen. Ook is de locatie gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A29. Indien u zich aanmeldt op de website voor een behandeling ontvangt u de adresgegevens in uw afspraakbevestiging.

Als u voor een behandeling komt dan wordt er eerst kennisgemaakt onder het genot van een kopje koffie of thee. Samen wordt er afgestemd wat de behandelmogelijkheden zijn en wat jouw wensen daarin zijn. Indien je er open voor staat doen we samen een korte meditatie. De meditatie zorgt ervoor dat je snel vanuit de drukte van het leven kan dalen naar een ontspanningsfase. Daarna kunnen we starten met de behandeling. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van frequentie muziek. Dat is rustgevende muziek met bepaalde frequentie trillingen. Omdat je lichaam voor het overgrote deel bestaat uit water, zorgen trillingen ervoor dat er zaken in beweging komen in jou lichaam. Ook wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke aroma therapie. Natuurlijke aroma’s helpen ook je lichaam te herstellen en/of te ontspannen. Er worden natuurlijke kruiden en oliën gebruikt.

Een belangrijk onderdeel is ook het gebruik van edelstenen. Waar nodig zal je behandelaar edelstenen gebruiken tijdens de reikibehandeling / -massage. Alle gebruikte technieken worden intuïtief toegepast en kunnen per behandeling verschillen.

Maak een afspraak

Hoe ziet de Reiki kamer er uit?

Ook de behandelruimte speelt een grote rol bij het tot rust komen.
Daarom heeft onze reikipraktijk dichtbij Oud-Bijerland in 2022 een renovatie ondergaan.

In de behandelruimte hanteren we een maximum van drie deelnemers om de rust en energie te waarborgen.