Skip to main content

Reiki

Rotterdam

Reiki Rotterdam

Zoek je een deskundig reikipraktijk dichtbij Rotterdam? Vanuit Rotterdam goed bereikbaar en een betrouwbare behandelaar? Dan bent bij ons op het juiste adres. Voel je energie verlies of zit je niet lekker in je vel? De wereld om ons heen wordt steeds drukker. Meer en meer worden wij als mens mentaal belast met impulsen. Vanuit onze telefoon, werk maar ook vanuit ons privéleven. Doordat we zoveel meer impulsen ontvangen staan we eigenlijk continue “aan”. Het continue “aan”-staan is niet goed voor onze gezondheid. Je ziet dat ook terug in het ziekteverzuim, waar burn out en spanningsklachten veelvuldig voorkomen. Hoe kun je ervoor zorgen dat je regelmatig een moment neemt om te kunnen ontspannen en “uit” te mogen en kunnen staan? Meer informatie en over behandelingen kun je vinden in de afspraken planner.

Bekijk de mogelijkheden

Mohrube Yilmaz

Reiki Master

Wie geeft er reiki?

Reikmaster Mohrube Yilmaz geeft zowel cursussen en behandelingen in de buurt van Oud-Beijerland. Een losse reiki behandeling duurt gemiddeld anderhalf uur. Bij aankomst wordt je ontvangen met iets te drinken. Dit is tevens het moment om alles van je te laten afglijden en tot rust te komen. De behandelaar vraagt altijd in overeenstemming met jou welke wijze van behandelen wenselijk is. Een reiki behandeling  kan op meerdere manieren. Het belangrijkste voor ons is dat je jezelf prettig voelt bij de behandelmethode. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van edelstenen, frequentie muziek en aroma therapie.

Wat kunt u bij een Reiki behandeling verwachten?

Een reiki behandeling is een hele fijne en prettige manier om te kunnen ontspannen. Reiki zorgt ervoor dat lichaam en geest weer meer in balans komen en helpt je jouw hoofd leegmaken. In veruit de meeste gevallen zie je dat na de behandeling een diepe nachtrust volgt, dit is een zeer prettige uitwerking van de behandeling. Voor een ontspannen reiki behandeling kun je terecht bij Reikipraktijk Barendrecht, deze praktijk is goed bereikbaar vanuit Rotterdam met tram 25 punt Middeldijkerplein. De praktijk locatie is binnen 3 minuten aan te lopen. Ook is de locatie gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A29. Indien u zich aanmeldt op de website voor een behandeling ontvangt u de adresgegevens in uw afspraakbevestiging.
 

Als u voor een behandeling komt dan wordt er eerst kennisgemaakt onder het genot van een kopje koffie of thee. Samen wordt er afgestemd wat de behandelmogelijkheden zijn en wat jouw wensen daarin zijn. Indien je er open voor staat doen we samen een korte meditatie. De meditatie zorgt ervoor dat je snel vanuit de drukte van het leven kan dalen naar een ontspanningsfase. Daarna kunnen we starten met de behandeling. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van frequentie muziek. Dat is rustgevende muziek met bepaalde frequentie trillingen. Omdat je lichaam voor het overgrote deel bestaat uit water, zorgen trillingen ervoor dat er zaken in beweging komen in jou lichaam. Ook wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke aroma therapie. Natuurlijke aroma’s helpen ook je lichaam te herstellen en/of te ontspannen. Er worden natuurlijke kruiden en oliën gebruikt.

Een belangrijk onderdeel is ook het gebruik van edelstenen. Waar nodig zal je behandelaar edelstenen gebruiken tijdens de reikibehandeling / -massage. Alle gebruikte technieken worden intuïtief toegepast en kunnen per behandeling verschillen.

Maak een afspraak

Hoe ziet de Reiki kamer er uit?

Ook de behandelruimte speelt een grote rol bij het tot rust komen. Daarom heeft onze reikipraktijk dichtbij Oud-Bijerland in 2022 een renovatie ondergaan. In de behandelruimte hanteren we een maximum van drie deelnemers om de rust en energie te waarborgen.

Vragen en antwoorden

Hoeveel kost een reikibehandeling Rotterdam?

Een reikibehandeling Rotterdam kan al vanaf € 25,- voor 60 minuten.
Onze reikipraktijk biedt ook reikibehandelingen van 90 minuten voor € 35,-.

Bekijk alle prijzen per behandeling in onze planner:
Plan een afspraak

Bieden jullie ook reiki cursussen?

Onze praktijk biedt verschillende reiki cursussen aan. Onze cursussen zijn opgedeeld in drie delen: Reiki I, Reiki II en Reiki Master. In elke cursus wordt er dieper ingegaan op de werking van Reiki en hoe je dit zelf kan toepassen in het dagelijks leven.

Bij interesse kun je altijd mailen of de planner bekijken om te bepalen of een reiki cursus iets voor jou is.

Is de reikipraktijk makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam?

Onze reikipraktijk is gemakkelijk te bereiken vanuit Rotterdam. Je kan ons bereiken met buslijnen 183 en 283 vanaf zuidplein of tramlijn 25 vanaf Rotterdam Centraal of Schiebroek.

Ook met de auto is ons reikipraktijk dichtbij Rotterdam goed breikbaar. Neem vanaf Rotterdam-Zuid de eerste afslag richting Barendrecht en ga van de snelweg af bij de IKEA.
Parkeren is gratis.

Informatie via de RET
Bekijk buslijn 183
Bekijk buslijn 283
Bekijk tramlijn 25

Informatie via Google Maps
Bekijk autoroute
Bekijk fietsroute