Skip to main content

Reiki Oud-Beijerland

Zoek je een reikipraktijk dichtbij Oud-Beijerland? Vanuit Oud-Beijerland goed bereikbaar en een betrouwbare reiki behandelaar? Dan ben je hier op het juiste adres.

Je treft een schone en nette behandelkamer en een betrouwbare en integere reikimaster die de behandelingen verzorgd. Mohrube Yilmaz is reikmaster en geeft reikibehandelingen en ook cursussen reiki 1, 2 en reiki master.

Als je last hebt van spanningsklachten, slecht slaapt, teveel (werk-) druk ervaart of niet lekker in uw vel zit, dan is een reiki behandeling wellicht iets voor jou.

Meer informatie en over behandelingen kun je vinden in de afspraken planner.

Bekijk de mogelijkheden

Mohrube Yilmaz

Reiki Master

Wie geeft er reiki?

Reikmaster Mohrube Yilmaz geeft zowel cursussen en behandelingen in de buurt van Oud-Beijerland. Een losse reiki behandeling duurt gemiddeld anderhalf uur. Bij aankomst wordt je ontvangen met iets te drinken. Dit is tevens het moment om van je te laten afglijden en tot rust te komen.

De behandelaar vraagt altijd in overeenstemming met jou welke wijze van behandelen wenselijk is. Een reiki behandeling  kan op meerdere manieren. Het belangrijkste voor ons is dat je jezelf prettig voelt bij de behandelmethode. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van edelstenen, frequentie muziek en aroma therapie.

Wat kunt u bij een Reiki behandeling verwachten?

Een behandeling duurt anderhalf uur. Je wordt welkom ontvangen en onder het genot van iets te drinken krijg je de gelegenheid om even alles van de dag van je te laten afglijden en tot rust te komen. Voor de behandeling krijg je uitleg over de behandeling en mogelijke opties. Je kiest voor de opties die fijn voelen. Jouw reiki behandelaar vraagt altijd om overeenstemming over de wijze van behandelen. Mohrube maakt intuïtief gebruik van edelstenen, frequentie muziek en natuurlijke aroma therapie.
 
Indien je er klaar voor bent kom je voor de behandeling op de behandeltafel liggen. Je gehele lichaam wordt behandeld met handopleggingen en reiki massage technieken. Reiki zorgt voor ontspanning en herstel van disbalans in de energiecentra van het lichaam. Reiki werkt op integraal niveau dat wil zeggen op je fysieke lichaam, op je emotionele lichaam en je spirituele lichaam.  De behandeling op de behandeltafel duurt ongeveer 45 minuten. Door de reiki energie zullen je energiecentra in je lichaam in beweging komen en waar nodig herstellen. De behandeling brengt ook ontspanning. Na de behandeling is er ruimte voor een gesprek. We bespreken dan hoe je de behandeling hebt ervaren en wat je eventueel hebt gevoeld. Je reiki behandelaar zal je ook vertellen wat ze heeft gevoeld en wat is opgevallen. Heb jw bepaalde levensvragen waarmee je zit dan kunt u deze bespreekbaar maken.
 
Mohrube is naast reikimaster ook coach en casemanager voor mensen die op hun werk ziek uitvallen. Zij is HBO opgeleid en heeft opleidingen gedaan in Coaching, Psychologie, Transactionele analyse, Casemanagement en Reiki. Zij is nu bezig met de opleiding Orthomoleculair therapeut. De diversiteit aan opleidingen die zij heeft gevolgd en het totaalpakket aan kennis en vaardigheden maakt haar uniek.
Maak een afspraak

Hoe ziet de Reiki kamer er uit?

Ook de behandelruimte speelt een grote rol bij het tot rust komen.
Daarom heeft onze reikipraktijk dichtbij Oud-Bijerland in 2022 een renovatie ondergaan.

In de behandelruimte hanteren we een maximum van drie deelnemers om de rust en energie te waarborgen.

Vragen en antwoorden

Hoeveel kost een reikibehandeling Oud-Beijerland?

Een reikibehandeling Oud-Beijerland kan al vanaf € 25,- voor 60 minuten.
Onze reikipraktijk biedt ook reikibehandelingen van 90 minuten voor € 35,-.

Bekijk alle prijzen per behandeling in onze planner:
Plan een afspraak

Bieden jullie ook reiki cursussen?

Onze praktijk dichtbij Oud-Beijerland biedt verschillende reiki cursussen aan. Onze cursussen zijn opgedeeld in drie delen: Reiki I, Reiki II en Reiki Master. In elke cursus wordt er dieper ingegaan op de werking van Reiki en hoe je dit zelf kan toepassen in het dagelijks leven.

Bij interesse kun je altijd mailen of de planner bekijken om te bepalen of een reiki cursus iets voor jou is.

Is de reikipraktijk makkelijk te bereiken vanuit Oud-Beijerland?

Onze reikipraktijk is gemakkelijk te bereiken vanuit Oud-Beijerland. Neem met de auto vanaf Heinenoord de eerste afslag richting Barendrecht na de tunnel. Voor ons praktijk kun je kosteloos parkeren.

Informatie via Google Maps
Bekijk autoroute