Reiki behandeling

Dit kun je verwachten.

De behandeling

Reiki is een Japanse behandelmethode die zich richt op het bevorderen van mentale welzijn en ontspanning door het overdragen van universele levensenergie via handoplegging. Onze gecertificeerde Reiki master is speciaal opgeleid om met deze energieën te werken en te sturen.

Een reiki behandeling is een unieke ervaring die op verschillende manieren kan verlopen. Of je nu kiest voor een behandeling met of zonder rustgevende mantra muziek, wierook, handopleggingen of coaching, onze reiki master zorgt ervoor dat je op een comfortabele en ontspannen manier wordt behandeld.

Bij binnenkomst word je gastvrij ontvangen. Je komt tot rust en bespreekt samen met de behandelaar de mogelijke behandelwijze. In de meeste gevallen mag je op de behandeltafel plaats nemen en onze gecertificeerde behandelaar zal handopleggingen uitvoeren. Kledingstukken dien je tijdens de behandeling aan te houden.

Hoe je de behandeling ervaart, is per persoon verschillend. Veel mensen voelen zich ontspannen of opgelucht, maar het kan ook voorkomen dat andere emoties tijdens de behandeling naar boven komen, zoals ontroering, opluchting of blijdschap.

Na de behandeling evalueert onze behandelaar de behandeling. Zo kan je eventueel een stukje reiki coaching ontvangen om ontspannen en ontladen de behandelkamer uit te lopen. Onze behandelaar werkt vanuit vertrouwen, verantwoordelijkheid en integriteit en streeft ernaar om je op je persoonlijke spirituele reis te ondersteunen.

Mocht je verder willen ontwikkelen, kun je onze reiki cursussen bekijken.

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er bij een reiki behandeling?

Bij een reiki behandeling legt de behandelaar handen op of boven het lichaam en brengt zij universele levensenergie over om je mentale welzijn en ontspanning te bevorderen. De behandeling kan aangevuld worden met rustgevende mantra muziek, wierook of coaching. Na afloop bespreekt de behandelaar de behandeling door en kun je eventueel reiki-coaching ontvangen.

Wat voel je na reiki behandeling?

Na een reiki behandeling voelen mensen zich meestal ontspannen en ontladen. Sommigen ervaren emoties tijdens de behandeling, deze mogen er zijn en kunnen een onderdeel zijn van het te bewandelen spirituele pad. Ieder mens ervaart een behandeling op een unieke en individuele manier.

Wat kost een reiki sessie?

Onze praktijk biedt twee lengtes: 60 minuten kost 25,00 euro en 90 minuten kost 35,00 euro.

Geef een behandeling cadeau

Een reiki behandeling is een unieke ervaring die iedereen verdient. Ben je opzoek naar een uniek geschenk voor je partner, familie of vriend? Schenk een unieke ervaring. Vraag aan per mail of na een behandeling naar de cadeaubon.

Plan je reiki behandeling

Laden...